RON

Comandă personalizată

CUM COMAND?

În primul rând, îți recomandăm să faci un tur virtual prin produsele disponibile pe site, este posibil să găsești ceva care îți satisface dorințele. Consultă ghidul mărimilor pentru a descoperi ce mărime ți se potrivește. Te-ai hotărât să-ți comanzi o căciulă personalizată??? Contactează-ne prin email info@4actives.ro sau completeaza formularul de contact și menționează toate detaliile. Vei primi o estimare privind comanda dorită în cel mai scurt timp.

ÎN CÂT TIMP ESTE GATA?

Timpul de execuție al comenzilor personalizate depinde de volumul comenzilor pe care le avem în acea perioadă, de numărul de produse comandate de tine. Îti vom comunica acest termen la inițializarea comenzii și îl vom respecta.

CÂT COSTĂ?

Costurile unei comenzi personalizate se calculează în funcție de: timpul de execuție, costul materialelor folosite, numărul produselor, modelul comandat.

PRODUSELE PERSONALIZATE AU ACELAȘI PREȚ CU PRODUSELE AFIȘATE PE SITE PENTRU VÂNZARE?

Pentru personalizări ne concentrăm toată atenția pentru a vă oferi produsul dorit. Prețul celor personalizate poate fi mai mare datorită costurilor diferite de achiziție a materialelor folosite și datorită condițiilor de execuție.

CÂND PLĂTESC?

Vei achita un avans de 50% din prețul comenzii și la final restul. Prin plata avansului va fi demarată comanda, iar termenul de finalizare a produsului va fi calculat din acest moment. Dacă dorești anularea comenzii după plata avansului, acesta nu va fi returnat.

SE POATE PERSONALIZA ORICE MODEL MARCA 4ACTIVES?

În general da, dar anumite modele produse de noi necesită o perioadă mare de execuție, materiale la un cost foarte mare sau paleta de culori este limitată. Menționează modelul dorit și îți vom comunica dacă îl putem personaliza.

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, click aici.