RON

Căciulă lucrată manual din lână naturală SPIRIT Tricolor

Căciulă lucrată manual din lână naturală SPIRIT Tricolor

Cu mândrie vă prezentăm Spirit Tricolor, căciula noastră emblematică confecționată manual din lână șuviță, ce îmbrățișează cu eleganță și căldură culorile naționale românești.

Fiecare căciulă este meticulos lucrată manual cu dragoste și pricepere, asigurând o potrivire confortabilă și plăcută pentru fiecare purtător. Aduce nu doar un element de modă, ci și un simbol al tradiției și unității. Descoperă autenticul confort al lânii și bucură-te de un design cu nuanțe vibrante.

Datorită calităților acestei fibre naturale căciula izolează de frig și ține de cald chiar și atunci când este umedă. Lâna asigură o bună izolare termică, fibrele sale se încălzesc repede, dar iși păstrează și respirabilitatea.

Fie că te plimbi prin oraș sau te bucuri de natură, Spirit Tricolor este partenerul tău perfect pentru a străluci în frumusețea sezonului rece. Îmbină tradiția cu modernitatea, exprimă-ți spiritul cu Spirit Tricolor - simbolul căldurii, eleganței și mândriei românești, purtat cu onoare și stil!


Fii primul care lasă o recenzie pentru Căciulă lucrată manual din lână naturală SPIRIT Tricolor

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Compoziție: 100% LÂNĂ
Căptușeala: 100% POLIESTER - bentiță micropolar
Culoare: roșu/galben/albastru
Model: Unisex

Pe acest website folosim cookies pentru ca tu să te bucuri de o experiență completă și îmbunătățită. Dacă vrei să afli mai multe despre cookies, click aici.